Löysin tämän reseptin tuoreimmasta Maku-lehdestä, eli numerosta 1/11. Vesi kielellä kuolasin, että noiden on pakko olla hyviä! No niinhän ne olikin... Viisinkertaistin () annoksen, jotta noita aineksia ei jäisi ylimääräsiä sitten kaappeihin notkumaan. Eli kilon paketti levyjä ja puoli litraa kermaa.

Tässä resepti 8:lle rullalle:

2 voitaikinalevyä

Täytteeksi:

 1 dl kermaa vaahdotettuna

2-3 rkl hilloa

ripaus kardemummaa

Koristeluun:

tomusokeria

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kauli levyt noin 40 cm:n pituisiksi suorakaiteiksi. Leikkaa taikinalevyistä pituussuunnassa 4 suikaletta. Pyörittele foliosta sormenpaksuisia, noin 15 cm pitkiä patukoita. Kiedo taikinasuikaleet patukoiden ympärille. Paista rullia 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin vaaleanruskeita. Kun rullat ovat jäähtyneet, poista foliopatukat rullien sisältä. Pursota sisälle hillolla ja kardemummalla maustettua kermavaahtoa. Ripottele pinnalle tomusokeria.