Tälläinen resepti löytyi Marien blogista, ja oli muuten niin herkullisen näköinen että pakko oli kokeilla. Ainoa mitä itse muokkasin reseptissä on valkosuklaan määrä. Ohjeessa oli 200g ja minä pistin 260g, eli kaksi Pandan valkosuklaalevyä.

 

4 munaa

2 dl sokeria

4 dl vehnäjauhoja

1 dl kaurahiutaleita

2 tl leivinjauhetta

1 tl vanilliinisokeria

2 dl kermaa

100 g maitorahkaa

1,25 dl juoksevaa margariinia

2 dl mustikoita + 1/2 rkl perunajauhoja + 1/2 rkl sokeria

Päälle 260 g valkosuklaata

 

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Vatkaa kerma ja maitorahka vaahdoksi. Lisää kuivat aineet, rasva ja kerma-maitorahkavaahto munavaahtoon ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kääntele perunajauhot ja sokeri mustikoiden sekaan. Lisää mustikat taikinaan kevyesti lusikalla käännellen. Levitä taikina leivinpaperillla vuorutetulle uunipellille ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle sulatettu valkosuklaa.